Tolk/oversætter til Center for Arbejdsskader i Grønland

Vil du være med til at sikre, at mennesker, der er kommet til skade eller blevet syge på deres arbejde, får en effektiv og ordentlig behandling af deres arbejdsskadesag på grønlandsk og dansk? Har du en faglig interesse for at oversætte fagtermer og fagligt komplicerede tekster? Så er du måske vores nye kollega i Arbejdsmarkedets Erhvervssikrings enhed (Center for Arbejdsskader) i Nuuk.

Vil du være med?

Center for Arbejdsskader indgår i kundecentret i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES), som er en del af ATP. Vi sikrer, at alle der kommer til skade på arbejdet, får den erstatning, de har ret til efter loven. Vi laver også erklæringer om varigt mén og tab af erhvervsevne i private erstatningssager. Det ansvar løfter vi ved at skabe balance mellem effektiv sagsbehandling og mange tværfaglige projekter. Vi tænker i helhedsløsninger i forhold til vores kunder, og det betyder, at vi i fællesskab løser de opgaver, der kommer ind. Vi arbejder bl.a. med feedback og løbende forbedringer.

Vi tolker for speciallæger, oversætter fagtekniske afgørelser inden for erstatningsrettens område, breve fra vores kunder og mere generelle tekster.

Du kommer til at arbejde med oversættelse, tolkning og kunderådgivning.

Vi tilbyder:

 • et team med kollegaer der har et højt fagligt niveau og stort engagement
 • et moderne kontorlandskab
 • stor variation i arbejdsopgaverne
 • mulighed for rejseaktivitet
 • fleksible arbejdstider

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du

 • har en relevant uddannelse f.eks. en professionsbachelor, en erhvervsakademiuddannelse eller lignende
 • taler og skriver dansk og grønlandsk 
 • har gode kommunikationsevner og er interesseret i at oversætte fagsprog
 • evner at sætte dig sprogligt ind i et komplekst lovområde og bruge begge sprog aktivt, når du oversætter og kommunikerer med vores interessenter, samarbejdspartnere og kunder
 • trives med at arbejde i et tværkulturelt juridisk miljø i Nuuk
 • arbejder struktureret og effektivt
 • trives i en travl og uforudsigelig hverdag
 • arbejder selvstændigt og tager ansvar - også for opgaver der ligger uden for dit fagområde.

Vi har en lang række udviklende og spændende arbejdsopgaver og en meget uformel omgangstone. Vi taler grønlandsk og dansk og er en flerkulturel arbejdsplads. Hvert år sejler vi rundt i to uger til grønlandske byer og bygder og går i dialog med vores interessenter.

Du kan læse mere om os på www.cfa.gl.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling på 40 timer ugentligt. Vi vil gerne have at du starter hurtigst muligt.

Du bliver ansat af Beskæftigelsesministeriet og samtidig udlånt til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i ATP.

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesfrirejser samt bohaveflytning, sker i henhold til den enhver tid gældende overenskomst, som afhænger af din uddannelsesmæssige baggrund.

Der anvises personalebolig i Nuuk til stillingen.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte sektionschef Lars-Christian Sinkbæk på tlf.nr. +299 260318 eller på mail lasi@atp.dk.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. +45 7220 5024.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning elektronisk via Beskæftigelsesministeriets hjemmeside. Vi skal have din ansøgning, med, cv og eksamenspapirer senest den 7. november 2022 inden midnat dansk tid. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 47-48.